Skip to main content
Tel: +31 (0)23 5630603 Rijnlanderweg 1089 Hoofddorp

Inkoop ijzer en metalen
Metaalrecycling Hoofddorp

In een computer, laptop en printer zit o.a. staal, aluminium en koper. Al deze materialen zijn geschikt voor recycling. Uw oude pc’s zijn dus geld waard!

Computer recycling

Computers, laptops, printers en andere ICT apparaten zijn heel goed te recyclen. In een computer, server, printplaat en datakabels zit o.a. staal, aluminium en koper, dit zijn allemaal materialen die recyclebaar zijn. Uw oude pc’s zijn dus geld waard!

Recyclen en vernietigen van computers

ICT apparatuur wordt gemiddeld na 5 jaar afgeschreven en vervangen. Computers en laptops worden na verloop van tijd trager in gebruik, ook raakt de accu steeds sneller leeg. Printers gaan ongeveer diezelfde tijd mee, daarna gaan er vaak onderdelen stuk en weegt de reparatie vaak niet op tegen de aanschaf van een nieuwe printer.

Bent u toe aan nieuwe computerapparatuur, dan kunt u uw computer weggooien. Een oud of kapot apparaat kan gratis worden ingeleverd bij de winkel wanneer u een nieuw vergelijkbaar apparaat koopt. Dit is de oud-voor-nieuw-regeling. Daarnaast is het mogelijk om elektrische apparaten zelf naar de milieustraat of het afvalscheidingsstation van de gemeente te brengen. Maar in deze gevallen laat u geld liggen.

Waar levert u oude computerapparatuur in?

Heeft u oude computers (zoal bedrijfscomputers of bedrijfslaptops), systeemkasten, servers, printplaten of andere computerapparatuur die u kwijt wilt? Wij komen de elektronische apparatuur bij u ophalen of u levert het bij ons in.

We bieden u een opbrengst per kilo. U hoort direct welke vergoeding u krijgt voor de computerrecycling. Uw computers worden vernietigd en het restmateriaal wordt gerecycled. Eventuele schadelijke stoffen worden apart verwerkt zodat ze niet in het milieu terechtkomen.

Metaalrecycling Hoofddorp B.V. ligt centraal gelegen, vlakbij de A4, aan de Rijnlanderweg in Hoofddorp. Het terrein is makkelijk te bereiken voor omliggende plaatsen, zoals: Nieuw-Vennep, Schiphol, Hillegom, Lisse, De Bollenstreek, Amsterdam en de Haarlemmermeer.