Skip to main content
Tel: +31 (0)23 5630603 Rijnlanderweg 1089 Hoofddorp

Containerservice door heel NL
Metaalrecycling Hoofddorp

Wilt u een container huren? Metaalrecycling Hoofddorp B.V. beschikt over diverse maten bakken en containers die wij in heel Nederland kunnen leveren.

Containerservice

Heeft u een container nodig? Metaalrecycling Hoofddorp B.V. levert containers op maat, variërend van 1 m3 tot 40 m3. Geschikt voor al uw ijzer-, metaal- en kabelafval. We beschikken over bakken en containers in diverse maten die in heel Nederland geleverd kunnen worden. 

 • Containerservice
 • container op maat

  Container nodig?
  Vandaag besteld, is vandaag geleverd!

  Onze chauffeurs bezorgen de container snel en wanneer het u uitkomt. Als u op werkdagen vóór 12:00 uw bestelling plaatst, kunnen wij in de meeste gevallen dezelfde dag leveren. Wij plaatsen containers en bakken voor bedrijven bij hun project of op structurele basis op locaties in heel Nederland.

  De huurtermijn is flexibel. Zodra de bak vol is, wordt hij gewisseld voor een lege container of opgehaald. U kunt gemakkelijk aangeven wanneer de bakken afgehaald mogen worden of wanneer u de volle container wilt omruilen.

  Daarna wordt de inhoud gewogen en gekeurd. Bij het ophalen zorgt Metaalrecycling Hoofddorp B.V. voor een verantwoorde afvoer en recycling.

  Om de tarieven van onze containers zo transparant mogelijk te houden hanteren wij all-in tarieven. De prijs die u doorkrijgt, is inclusief btw, transport (plaatsen en ophalen van de container), verwerking van het afval, de huur van de container en milieutoeslag.

  • Levering in heel Nederland
  • Op werkdagen voor 12:00 besteld = dezelfde dag geleverd
  • All-in prijs
  • Wij leveren ook op zaterdag

  Oud ijzer containers in heel Nederland

  Metaalrecycling Hoofddorp B.V. ligt centraal gelegen vlakbij de A4. Door onze gunstige ligging kunnen wij in heel Nederland snel containers bij u plaatsen, zodat u direct verder kunt met uw werkzaamheden.

  Dagelijks plaatsen en halen wij containers op in de volgende plaatsen en gemeenten: Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Amstelveen, Aalsmeer, Uithoorn, Schiphol, Schiphol-Rijk, Roelofarendsveen, Leimuiden, Haarlem, Heemstede, Vijfhuizen, Sassenheim, Hillegom, Voorhout, Noordwijk, Katwijk, Lisse, De Bollenstreek en Amsterdam.

  Verantwoorde metaalverwerking

  Als recycle bedrijf leveren we graag een bijdrage aan het schoonhouden van het milieu en hebben daarom ook de hoogste milieucertificaten. U bent er dus altijd zeker van dat er verantwoord met het afval wordt omgegaan.

  Metaalrecycling Hoofddorp B.V. is VIHB-gecertificeerd. Deze certificering is vereist bij het beroepsmatig vervoeren, inzamelen, handelen en bemiddelen van afvalstoffen en wordt afgegeven door het Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie (NIWO).

  Heeft u regelmatig metaalafval op uw bedrijf?

  Wij staan graag voor u klaar!
  Heeft u vragen of wilt u direct een container bestellen? U kunt ons bereiken op telefoonnummer: 023 – 5630603. Of stuur een mail naar:  info@metaalrecyclinghoofddorp.nl, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.