Skip to main content
Tel: +31 (0)23 5630603 Rijnlanderweg 1089 Hoofddorp

Over ons
Metaalrecycling Hoofddorp

U kunt bij Metaalrecycling Hoofddorp B.V. terecht voor: inkoop en verwerken van ijzer, metalen, kabels, accu’s, computers, constructiesloop en containerservice.

Over ons

Metaalrecycling Hoofddorp B.V. is een recyclingbedrijf voor een verantwoorde verwerking van oud ijzer, metalen, kabels en computers. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor constructiesloop en containerservice

Metaalrecycling Hoofddorp B.V. ligt vlakbij de A4, aan de Rijnlanderweg in Hoofddorp. Het terrein is makkelijk te bereiken voor particulieren en bedrijven uit Hoofddorp, maar ook klanten uit omringende plaatsen, zoals: Nieuw-Vennep, Schiphol, Hillegom, Lisse, De Bollenstreek, Amsterdam en de Haarlemmermeer weten ons te vinden. Veel van onze diensten bieden we aan voor heel Nederland, neem dus ook gerust vrijblijvend contact op wanneer uw locatie er niet bij staat.

verantwoord ijzer verwerking

Geschiedenis

Metaalrecycling Hoofddorp B.V. is voortgekomen vanuit het bedrijf GROVOM B.V. GROVOM B.V. is een een sloop- en opruimen van brandschades bedrijf dat in 1985 is opgericht door de gebroeders Piet en Kees van Groningen.

In 2005 is de zoon van Piet, Dennis gaan werken bij het bedrijf. Hij had al snel meer belangstelling in het in- en verkoop van metalen in plaats van de sloopwerkzaamheden. Dennis is de inkoop van metalen dan ook gaan uitbreiden en heeft per 01-01-2015 zijn eigen bedrijf opgestart, Metaalrecycling Hoofddorp B.V.

Twee aparte B.V.’s dus, maar er is wel een nauwe samenwerking tussen beide bedrijven. GROVOM B.V. en Metaalrecycling Hoofddorp B.V. zijn werkzaam op hetzelfde terrein en het personeel wordt ook ingezet voor beide bedrijven.

Metaalverwerking op een verantwoorde, milieuvriendelijke manier

Als recycle bedrijf dragen we graag bij aan het schoonhouden van het milieu. We beschikken over de hoogste milieucertificaten. Zo weet u zeker dat er verantwoord met het metaalafval wordt omgegaan.

Metaalrecycling Hoofddorp B.V. is VIHB-gecertificeerd. Deze certificering is vereist bij het beroepsmatig vervoeren, inzamelen, handelen en bemiddelen van afvalstoffen en wordt afgegeven door het Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie (NIWO).

Ook veiligheid op de werkvloer is van groot belang. Alle werknemers beschikken over het VCA-diploma en ons bedrijf is VCA gecertificeerd. Hiermee voldoen we niet alleen aan landelijke regelgeving op het gebied van veiligheid, maar ook aan de Europees gestelde eisen.

Metaalrecycling Hoofddorp is donateur van de Sloopvereniging Veras. In het klantenbestand bevinden zich veel sloopbedrijven, door de korte lijnen met Veras blijven wij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de sloopbranche.

 
 

Voor metaalrecycling, constructiesloop of containerservice

  • Snelle financiële afhandeling
  • IJzersterke klantvriendelijke service
  • Ruime openingstijden, op werkdagen van 7-17, op zaterdag van 8.30-12
  • Uitstekend bereikbaar terrein in Hoofddorp, nabij de A4